Μετράει ώρες στην ΑΕΚ ο Μενσά-Μπονσού

Ώρες μετράει στην ΑΕΚ ο Ποπς Μενσά-Μπονσού! 

Το ΕΣΚΑΝ ενημέρωσε την Παρασκευή (22/5) την «Ένωση» πως κατά την εξέταση του πρώτου δείγματος που έδωσε ο Βρετανός φόργουορντ/σέντερ σε σχετικό έλεγχο που έγινε μετά την αναμέτρηση με τα Τρίκαλα, ανιχνεύθηκε η ουσία αμφεταμίνη. 

Σχεδόν αμέσως, ο Μενσά-Μπονσού κλήθηκε από τη διοίκηση της ΚΑΕ για εξηγήσεις και υποστήριξε πως η συγκεκριμένη ουσία βρίσκεται σε ένα φάρμακο που του χορηγείται για ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει την τελευταία δεκαετία. 

Από την πλευρά της, η «Ένωση» θα περιμένει την ανακοίνωση και του δεύτερου δείγματος, ωστόσο με τα μέχρι τώρα δεδομένα φαίνεται εξαιρετικά δύσκολη η συνέχιση της συνεργασίας της με τον Βρετανό διεθνή! 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ: 

«Όπως μας ενημέρωσε σήμερα (22/05) το ΕΣΚΑΝ, ο αθλητής Ποπς Μενσά Μπονσού κατά την πρώτη εξέταση του δείγματος, που έδωσε στον έλεγχο που υποβλήθηκε μετά τον αγώνα με τα Τρίκαλα, στις 18 Απριλίου 2015, στο ΟΑΚΑ, ανιχνεύθηκε η ουσία αμφεταμίνη. 

Ο παίκτης κλήθηκε και έδωσε εξηγήσεις ενώπιον της διοίκησης. Η ΚΑΕ ΑΕΚ ζήτησε ήδη από το ΕΣΚΑΝ λεπτομέρειες για την ανάλυση του δείγματος και επιφυλάσσεται για τις επόμενες κινήσεις της».

Πηγή: sport-fm.gr