“Έσπασε” την έδρα της Μπάρτσα ο Ολυμπιακός με άμυνα για σεμινάριο

Μία πραγματικά μεγαλειώδη εμφάνιση έκανε μέσα στη Βαρκελώνη ο Ολυμπιακός, στο δεύτερο παιχνίδι της σειρά των πλέι-οφ της Ευρωλίγκας με την Μπαρτσελόνα, καθώς επικράτησε με 76-63 και “έσπασε” την έδρα των Καταλανών, παίρνοντας στα χέρια του πλέον την υπόθεση πρόκριση.

Οι “ερυθρόλευκοι” εμφανίστηκαν ψυχωμένοι, “πνίγοντας” με την εξαιρετική τους άμυνα τα αστέρια της Μπαρτσελόνα, που σε αντίθεση με το πρώτο ματς δεν έβρισκαν εύκολα καλάθια, ενώ είχαν απέναντί τους έναν καταπληκτικό Γιάννη Πρίντεζη, που έκανε τα πάντα μέσα στο παρκέ, συμβάλλοντας τα μέγιστα στη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού.

Χαρακτηριστικό είναι ότι ο Πρίντεζης τελείωσε το παιχνίδι με 22 πόντους και 9 ριμπάουντ, ενώ τον ακολούθησαν σε απόδοση ο Σπανούλης με 16 πόντους και ο Μάντζαρης με 12. Για την Μπαρτσελόνα, σχεδόν μόνος του πάλευε ο Ναβάρο, που πέτυχε 16 πόντους, ενώ ο Τόμιτς είχε 14 πόντους και 14 ριμπάουντ.

Αξίζει να σηειωθεί ότι αυτή ήταν μόλις η πρώτη νίκη στην ιστορία του Ολυμπιακού μέσα στη Βαρκελώνη, μετά από οκτώ διαδοχικές ήττες.

Πλέον, η σειρά μεταφέρεται στο Φάληρο, όπου ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί την Μπαρτσελόνα την Τρίτη και την Πέμπτη, και αν καταφέρει να νικήσει και στα δύο παιχνίδια, τότε θα παραμείνει και φέτος πιστός στο ραντεβού του με το Final 4 της Ευρωλίγκας.