Μαρκόπουλος: Καλύτερος ο Ολυμπιακός, δίκαιη η νίκη

Ευχαριστημένος μόνο από το πρώτο ημίχρονο ήταν ο Σούλης Μαρκόπουλος μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Ολυμπιακό. Ο προπονητής του "Δικεφάλου του Βορρά" χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη των Πειραιωτών, καθώς όπως παραδέχθηκε ήταν καλύτερος.

"Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη του, η οποία ήταν δίκαιη, γιατί ήταν καλύτερος από εμάς. Πίεσε σε ολόκληρο το γήπεδο, σε όλον τον αγώνα. Μέχρι ενός σημείου στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν αρκετά ανταγωνιστικοί, αλλά το τρίτο δεκάλεπτο ήταν καταστροφικό για εμάς. Εκεί, δεν βρήκαμε λύσεις στην αντίπαλη άμυνα, με αποτέλεσμα να ξεφύγει η διαφορά και να κάνει ένα εύκολο παιχνίδι. Εμείς πλέον πρέπει να συγκεντρωθούμε γιατί έχουμε μπροστά μας συνεχόμενα δύσκολα παιχνίδια. Καλή τύχη στον Ολυμπιακό", δήλωσε ο Σούλης Μαρκόπουλος.

Από τη μεριά των παικτών, ο Μαρκ Κάρτερ τόνισε: "Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη του. Έκανε ένα καλό παιχνίδι και είναι από τις καλύτερες ομάδες στο να σε αναγκάζει να κάνεις λάθη, με αποτέλεσμα να πετύχει εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό. Αυτό ουσιαστικά μας σκότωσε".

Πηγή sport-fm.gr