Φοβερό ρεκόρ στο NBA για Παπανικολάου! (video)

Μπορεί να βρίσκεται μόλις λίγες εβδομάδες στον «μαγικό κόσμο» του NBA, ο Κώστας Παπανικολάου ωστόσο, φροντίζει με το... good morning να συστηθεί για τα καλά στους Αμερικανούς.

Ο Θεσσαλός φόργουορντ έχει αρχίσει να βάζει... φαρδιά-πλατιά την υπογραφή του στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, καθώς ήδη κατέρριψε ένα σημαντικό ρεκόρ όσον αφορά τους πρωτοεμφανιζόμενους στο καλύτερο πρωτάθλημα μπάσκετ του πλανήτη.

Ο Παπανικολάου μετά το νέο του ρεσιτάλ στο παιχνίδι των Χιούστον Ρόκετς με τους Λος Άντζελες Λέικερς, στο οποίο είχε 19 πόντους με εξαιρετικά ποσοστά ευστοχίας (3/3 βολές, 2/3 δίποντα, 4/7 τρίποντα, 6 ριμπάουντ και 2 ασίστ) μπορεί να... καυχιέται ότι έγινε ο πρώτος rookie στην ιστορία του NBA που κατάφερε να ευστοχήσει σε 4 τρίποντα ανά ματς τρεις φορές.

Αναμφίβολα η κλάση και το ταλέντο του άλλοτε διεθνή φόργουορντ του Άρη και του Ολυμπιακού είναι γνωστά τοις πάσι στην Ευρώπη, φαίνεται, όμως, ότι πλέον αρχίζει να καθιερώνεται και στις συνειδήσεις των Αμερικανών στην παρθενική του σεζόν στο NBA για λογαριασμό των Χιούστον Ρόκετς.