Αφήνιασε ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Ομπράντοβιτς, 91-73 τη Φενέρ!

Μία πραγματικά μνημειώδη εμφάνιση πραγματοποίησε ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Φενέρμπαχτσε του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, καθώς με ένα εξωπραγματικό ρεσιτάλ από τη γραμμή των τριών πόντων διέλυσε τους Τούρκους με το επιβλητικό 91-73 για την τρίτη αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Στο ημίχρονο το σκορ ήταν ήδη 59-36, με 10/12 τρίποντα (!) για τον Παναθηναϊκό, και τον Σλότερ να έχει ήδη σημειώσει 17 πόντους, ενώ η εικόνα του ματς δεν άλλαξε και στο δεύτερο μέρος, με την ευστοχία των “πρασίνων” να συνεχίζεται και τη διαφορά να φτάνει μέχρι και τους 30 πόντους (70-40 στην τρίτη περίοδο).

Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους: Ο Σλότερ τελείωσε το παιχνίδι με 23 πόντους, με 7/10 τρίποντα, ενώ τον ακολούθησε ο Μπατίστα με 14 και ο Φώτσης με 13 (με 4/4 τρίποντα!), ενώ 3/3 τρίποντα είχε και ο Μπλουμς. Συνολικά, ο Παναθηναϊκός είχε 18/26 τρίποντα!

Από τους Τούρκους διασώθηκε ο Μπιέλιτσα με 16 πόντους, ενώ 13 είχε ο Βέσελι.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα το γεγονός ότι ο Δημήτρης Διαμαντίδης έγραψε ιστορία με τις 10 ασίστ που μοίρασε, καθώς έφτασε τις χίλιες ασίστ στην Ευρωλίγκα, και έγινε ο πρώτος παίκτης που καταφέρνει κάτι τέτοιο.