“Ζευγάρωσε” τις νίκες στην Ευρωλίγκα ο Ολυμπιακός με τη Λαμποράλ

Το "δύο στα δύο" στη φετινή Euroleague πέτυχε ο Ολυμπιακός, που επικράτησε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας της Λαμποράλ Κούτσα με σκορ 63-57.

Πρωταγωνιστικό ρόλο στο παιχνίδι είχαν οι άμυνες, με τις δύο ομάδες να δυσκολεύονται να φτάσουν στο καλάθι και να έχουν χαμηλά ποσοστά ευστοχίας, με αποτέλεσμα το σκορ να μείνει σε χαμηλά επίπεδα. Οι "ερυθρόλευκοι" βρίσκονταν μπροστά στο σκορ σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, χωρίς όμως να μπορέσουν να πάρουν διαφορά από τους Ισπανούς, που διατηρούσαν την επαφή τους με το σκορ, αλλά στο τέλος δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι καλύτερο.

Ενδεικτικό του πόσο κλειστό ήταν το παιχνίδι είναι το γεγονός ότι σε διψήφιο αριθμό πόντων έφτασαν μόνο ο Λοτζέσκι (15 πόντοι) και ο Ντάνστον (10 πόντοι) από τον Ολυμπιακό, και ο Σαν Εμετέριο (14 πόντοι) με τον Σενγκέλια (11 πόντοι) από τη Λαμποράλ Κούτσα.

Αντίθετα, ο Σπανούλης είχε μόλις 1/9 σουτ και έξι λάθη, ενώ τελείωσε το ματς με 9 πόντους, εκ των οποίων οι επτά από βολές.

Αυτό όμως που έχει σημασία είναι ότι οι Πειραιώτες πέτυχαν τη δεύτερη νίκη τους σε ισάριθμα ματς στην Ευρωλίγκα, αφήνοντας υποσχέσεις για τη συνέχεια της διοργάνωσης.