Μια αποχώρηση που δείχνει νέο προπονητή στον Ολυμπιακό

Παρελθόν αποτελεί για τον Ολυμπιακό το μέλος του προπονητικού-τιμ της ομάδας, Χρήστος Παππάς.

Ο μέχρι πρότινος στενός συνεργάτης του Γιώργου Μπαρτζώκα, τον οποίο έφερε μαζί του στον Πειραιά το καλοκαίρι του 2012, όταν ανέλαβε τον πάγκο των Πειραιωτών, είχε δουλέψει στον Πανιώνιο, μαζί με τον Μπαρτζώκα και πιθανότατα, θα επιστρέψει στη Νέα Σμύρνη.

Αυτή όμως η εξέλιξη μειώνει τις πιθανότητες να μείνει ο Μίλαν Τόμιτς στον πάγκο του Ολυμπιακού, καθώς αφενός υπάρχει κινητικότητα τις τελευταίες ώρες για ανεύρεση πρώτου προπονητή, αφετέρου τα σημάδια δείχνουν ότι ίσως να υπάρχει συμφωνία, η οποία περιλαμβάνει αν δεν περιλαμβάνει και βοηθό προπονητή, θα έχει σίγουρα τον Τόμιτς στο νέο τεχνικό τιμ.

Τα σενάρια ενισχύονται από το γεγονός ότι το διαζύγιο ήρθε κοινή συναινέσει με τον Παππά.

Στα υπόλοιπα θέματα του μπασκετικού Ολυμπιακού, σημειώνεται ότι οι Πειραιώτες έχουν καταθέσει και δεύτερη ένσταση για τον χαμένο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, που αφορά την αντικανονική, όπως υποστηρίζεται, παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο γήπεδο.

Την παρουσία Γιαννακόπουλου η ερυθρόλευκη διοίκηση την έχει επισημάνει προς την ΕΟΚ, ζητώντας από την Ομοσπονδία να πάρει θέση.

Η απόφαση για τη δεύτερη ένσταση εκκρεμεί.