Μόνο σαν βοηθός θα μείνει ο Τόμιτς στον Ολυμπιακό

Σε κατάσταση αδιεξόδου βρίσκονται οι αδερφοί Αγγελόπουλοι στον Ολυμπιακό, ενώ απομακρύνεται μέρα με τη μέρα όλο και περισσότερο το ενδεχόμενο ο Μίλαν Τόμιτς να αναλάβει τελικά ως πρώτος προπονητής στην μπασκετική ομάδα των ερυθρόλευκων.

Ο Τόμιτς θα είχε την ευκαιρία του με τη Βαλένθια στη Euroleague, ο Ολυμπιακός κέρδισε, βασίστηκε όμως περισσότερο στις ατομικές προσπάθειες των παικτών και όχι στις επιλογές του υπηρεσιακού του προπονητή και οι μεγαλομέτοχοι της ΚΑΕ προβληματίστηκαν.

Η εξέλιξη των γεγονότων και η ήττα από τη Νέα Κηφισιά φαίνεται να εκμηδενίζει την πιθανότητα να αναλάβει ο Τόμιτς την ομάδα, αν και οι Αγγελόπουλοι έχουν εμφανίστεί στη συγκεκριμένη περίπτωση αφύσικα αναποφάσιστοι.

Η στάση αναμονής μέσα στην εβδομάδα αντικαταστάθηκε από την επιθετική κίνηση για να υπογράψει τον Σούλη Μαρκόπουλο από τον ΠΑΟΚ, όμως τελικά ο έμπειρος Έλληνας προπονητής θα παραμείνει στον Δικέφαλο του Βορρά.

Θυμίζουμε, πάντως, ότι ο Μαρκόπουλος ήταν ένα όνομα που είχε "παίξει" για τον ερυθρόλευκο πάγκο στην προ Μπαρτζώκα εποχή, όπως και ο Φλέμινγκ, στον οποίο φαίνεται ότι στρέφεται τώρα ο Ολυμπιακός.

Σε κάθε περίπτωση, οι Αγγελόπουλοι αναζητούν προπονητή, γνώστη της ελληνικής πραγματικότητας και διστάζουν να πάνε σε μια λύση άλλου στυλ μπάσκετ, μιας και το ρόστερ είναι ήδη συμπληρωμένο και δε θα ήταν σοφό, όπως κρίνουν, να γίνουν πολλές αλλαγές.