Στη Ρεάλ ο Φώτης Κατσικάρης

Τα τυπικά όπως όλα δείχνουν απομένουν για την υπογραφή συμβολαίου μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και του Έλληνα τεχνικού, Φώτη Κατσικάρη, ο οποίος ενώ βρισκόταν στην Κρήτη, αναχώρησε εκτάκτως για τη Μαδρίτη.

Όπως αναμένεται θα γίνουν οι τελικές συζητήσεις και καλώς εχόντων των πραγμάτων θα οριστικοποιηθεί η συμφωνία των δύο πλευρώνουν από κοντά οι τελικές επαφές και να προχωρήσουν οι δύο πλευρές στην υπογραφή συμβολαίου.

Με δεδομένη την αποχώρηση του Πάμπλο Λάσο από την τεχνική ηγεσία της Βασίλισσας (μετά και την αποτυχία σε Ευρωλίγκα και πρωτάθλημα) η ανακοίνωση του Κατσικάρη θα πρέπει να θεωρείται σχεδόν βέβαιη, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης. 

Επισημαίνεται ότι ο νέος Ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας, είχε απορρίψει τον τελευταίο καιρό αρκετές προτάσεις και μάλιστα από ρωσικές (Ούνιξ Καζάν) και τουρκικές ομάδες, περιμένοντας τις εξελίξεις με τη Ρέαλ. 

Μάλιστα όντας παλαιότερα προπονητής της επίσης ισπανικής ομάδας, Μπιλμπάο, ο Κατσικάρης είχε έρθει και πάλι κοντά με τους Μαδριλένους χωρίς τελικά να υπάρχει συμφωνία, καθώς τη θέση στον πάγκο είχε αναλάβει ο Πάμπλο Λάσο.