Δεύτερη ήττα για τον Ολυμπιακό στη Μαδρίτη

Κατώτερος των προσδοκιών εμφανίστηκε και στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς των προημιτελικών κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Ολυμπιακός, που ηττήθηκε και πάλι στη Μαδρίτη με σκορ 77-82 και βρίσκεται πλέον με την πλάτη στον τοίχο.

Οι “ερυθρόλευκοι” βρέθηκαν από νωρίς να κυνηγούν στο σκορ τους γηπεδούχους, που είχαν καλά ποσοστά ευστοχίας στα τρίποντα και με μπροστάρη τον Ρέγες έφτασαν τη σειρά στο 2-0. Αντίθετα, οι παίκτες του Γ. Μπαρτζώκα ήταν άστοχοι στις βολές (15/27), γεγονός που σε μεγάλο βαθμό τους στέρησε την ευκαιρία να "σπάσουν" την έδρα της Ρεάλ.

Για τον Ολυμπιακό ξεχώρισαν ο Σπανούλης με 18 πόντους και ο Λοτζέσκι με 13, ενώ Πέτγουεϊ και Ντάνστον είχαν από 12.

Πλέον, η “Βασίλισσα” απέχει μία νίκη από την πρόκριση στο Final 4 της Euroleague, όμως ο Ολυμπιακός θα έχει την ευκαιρία να φέρει τη σειρά στα ίσα την ερχόμενη εβδομάδα, καθώς τα δύο επόμενα παιχνίδια είναι στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Αν οι “ερυθρόλευκοι” κερδίσουν και τα δύο αυτά παιχνίδια, η πρόκριση θα κριθεί σε πέμπτο αγώνα στη Μαδρίτη. Σε άλλη περίπτωση, οι πρωταθλητές Ευρώπης δε θα έχουν την ευκαιρία να υπερασπιστούν τον τίτλο τους στο Μιλάνο.