Βίντεο-αποθέωση από τη Euroleague για τον Βασίλη Σπανούλη

"Δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα από το να είσαι πρωταθλητής Ευρώπης", δηλώνει ο αρχηγός του Ολυμπιακού

Ένα βίντεο αφιέρωμα όπου γίνεται… focus στον Βασίλη Σπανούλη δημιούργησε η Ευρωλίγκα ενόψει του Final Four της Κωνσταντινούπολης. 

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού μίλησε για το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα, στην οποία έχει τον ρόλο του… πατέρα ή του μεγάλου αδελφού, ενώ στη συνέχεια ο «V-Span» γνώρισε την αποθέωση από τους Γιάννη Σφαιρόπουλο, Γιώργο Πρίντεζη, Κώστα Παπανικολάου και Κεμ Μπιρτς. 

«Μου αρέσει να είμαι μέλος της οικογένειας, σαν ένας πατέρας ή ένας μεγάλος αδελφός. Θέλω σε κάθε στιγμή να βοηθάω για το καλό της ομάδας. Αυτή η ομάδα έχει ρόλους. Κάποιος πρέπει να μιλάει περισσότερο και κάποιος λιγότερο. Είναι σαν οικογένεια. Όλοι αγαπιόμαστε. Ίσως κάποιες να είμαι περισσότερο σκληρός με μερικούς από τους συμπαίκτες μου, αλλά ο μόνος λόγος που το κάνω είναι για να βελτιωθεί η ομάδα», δήλωσε αρχικά ο Βασίλης Σπανούλης και συμπλήρωσε: «Η δουλειά μου εδώ δεν είναι μόνο να σκοράρω και να δίνω ασίστ. Δουλειά μου επίσης είναι να κάνω όλους τους συμπαίκτες μου καλύτερους και να δίνω την μπάλα στο κατάλληλο άτομο την κατάλληλη στιγμή». 

Τέλος, ο αρχηγός του Ολυμπιακού είπε: «Δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα από το να είσαι πρωταθλητής Ευρώπης. Από το 2012 έχουμε βρεθεί σε τρεις τελικούς κι έχουμε κερδίσει τους δύο. Δεν ξέρουμε αν θα γίνει ξανά και για αυτό πρέπει να κυνηγήσουμε τις πιθανότητες μας για να κάνουμε κάτι ξεχωριστό».

Πηγή: sport-fm.gr