Ευχοστολίδια από την ΑΕΚ

Η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ στηρίζει την πρωτοβουλία του ΟΠΑΠ και προσφέρει ξεχωριστά δώρα αγάπης στα παιδιά

Οι παίκτες της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΚ άφησαν για λίγο στην άκρη τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις και επισκέφθηκαν την έκθεση με τα Ευχοστολίδια του ΟΠΑΠ στο The Mall Athens.

Οι αθλητές βρέθηκαν για ακόμη μια φορά κοντά στα παιδιά, διάλεξαν Ευχοστολίδια, εκπλήρωσαν ευχές και κάλεσαν όλους να υποστηρίξουν τη σημαντική πρωτοβουλία του ΟΠΑΠ και να προσφέρουν ξεχωριστά δώρα αγάπης σε χιλιάδες παιδιά της ένωσης «Μαζί για το Παιδί» και των «Παιδικών Χωριών SOS».

Το κοινωνικό πρόγραμμα Ευχοστολίδια, που από το 2014 έχει κάνει πραγματικότητα περισσότερες από 5.000 παιδικές ευχές, συνεχίζεται και εφέτος. Ζωγραφιές των παιδιών, όπου έχουν αποτυπώσει το δώρο που θέλουν να λάβουν αυτά τα Χριστούγεννα και έχουν γράψει τη χριστουγεννιάτικη ευχή τους, βρίσκονται στις τέσσερις εκθέσεις ζωγραφικής που έχει δημιουργήσει ο ΟΠΑΠ στα εμπορικά πολυκαταστήματα The Mall Athens, Athens Metro Mall και Smart Park στην Αθήνα και στο Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη. Όσοι βρεθούν εκεί έως τις 31 Δεκεμβρίου 2016 έχουν τη δυνατότητα να δουν τις ευχές στις ζωγραφιές και να τις εκπληρώσουν, αγοράζοντας το δώρο που απεικονίζεται και να χαρίσουν χιλιάδες χαμόγελα στα παιδιά.

Παράλληλα, ο ΟΠΑΠ υλοποιεί έργα υποδομής στους φορείς και τα ιδρύματα που συμμετέχουν, με στόχο να βελτιώσει την ποιότητα ζωής των παιδιών και να συμβάλει στη δημιουργία ενός ευχάριστου περιβάλλοντος.