Πετρούνιας: Είδα ακόμα και κροκόδειλο εκεί που προπονούνταν οι αθλητές!

Ο χρυσός ολυμπιονίκης μίλησε και για την προσωπική του ζωή

Για όλα όσα έζησε στο Ρίο μίλησε ο χρυσός Ολυμπιονίκης Λευτέρης Πετρούνιας, αποκαλύπτοντας τι έκανε λίγο πριν τον μεγάλο τελικό καθώς και γιατί κυκλοφορούσε με το χρυσό μετάλλιο στην τσέπη.

Καλεσμένος στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη, ανέφερε πως προσευχήθηκε την νύχτα πριν τον τελικό στο Ρίο. «Είπα βοήθα Παναγιά μου πριν ανέβω στους κρίκους. Ήταν και η ονομαστική εορτή του πατέρα μου. Το Ολυμπιακό μετάλλιο το περίμενα από 9 ετών και τώρα είμαι 26».

Για τις συνθήκες που διεξήχθησαν οι Ολυμπιακοί αγώνες στο Ρίο σχολίασε ότι δεν ήταν και οι καλύτερες αφού όπως τόνισε «είδαμε μέχρι και κροκόδειλο εκεί που έκαναν προπόνηση για την ανοιχτή θάλασσα».

Και πρόσθεσε: «Εμάς μας είχαν κλέψει ρούχα και γυαλιά και γι' αυτό κυκλοφορούσα μια εβδομάδα με τον μετάλλιο στην τσέπη για να μη μου το κλέψουν»

Ο χρυσός ολυμπιονίκης μίλησε και για την προσωπική του ζωή. «Φοβάμαι ότι πνίγομαι στις ανθρώπινες σχέσεις» προσθέτοντας ότι η σύντροφός του Βασιλική Μηλιούση το γνωρίζει αυτό. «Στις 6 του μήνα αγωνίστηκα και είχα άγχος γιατί στις 7 αγωνιζόταν η Βασιλική».

Στο ερώτημα για το ενδεχόμενο γάμου είπε ότι «θα γίνει όταν είναι να γίνει».