Στην Αθήνα μετά το θρίαμβο η Άννα Κορακάκη

Αναμένεται να μείνει στην Αθήνα για τέσσερις ώρες και στις 17:00 θα βρίσκεται στο αεροδρόμιο Μακεδονία

Η 20χρονη Ολυμπιονίκης αναχώρησε το μεσημέρι της Τετάρτης από τη Βραζιλία για το μεγάλο ταξίδι της επιστροφής όπου μέσω Ρώμης, φτάνει σήμερα στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και την Αθήνα, με ώρα άφιξης 11.40 το πρωί. Αναμένεται να μείνει στην Αθήνα για τέσσερις ώρες και στις 17:00 θα βρίσκεται στο αεροδρόμιο Μακεδονία.

Ο λόγος της τόσος γρήγορης αναχώρησης της αθλήτριας δεν είναι άλλος, από το γεγονός ότι είχε κλείσει εδώ και καιρό τα εισιτήρια της επιστροφής, ενώ έχει κανονίσει αμέσως μετά διακοπές.

Η χρυσή Ολυμπιονίκης, που κατέκτησε δύο μετάλλια στο Ρίο, μετά τη απονομή και τις καθιερωμένες δηλώσεις έφυγε για το Ολυμπιακό χωριό για να ετοιμάσει τα πράγματα της.

Σύμφωνα με την κατάταξη της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αθλητικής Σκοποβολής, αυτή τη στιγμή η Άννα Κορακάκη βρίσκεται στην 5η θέση στα 25 μέτρα με πιστόλι, δηλαδή στο αγώνισμα στο οποίο πήρε το Χρυσό Μετάλλιο. Και 4η στην δοκιμασία των 10 μέτρων με αεροβόλο πιστόλι, στην οποία η Ελληνίδα πρωταθλήτρια κατέκτησε το Χάλκινο Ολυμπιακό μετάλλιο.

Ψεύτικος λογαριασμός στο Twitter

Ψεύτικος είναι ο λογαριασμός στο Twitter και συνεπώς η «απάντηση της Άννας» στον πρωθυπουργό, ενημερώνει η «χρυσή» Ολυμπιονίκης Άννα Κορακάκη, με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook και προειδοποιεί για «ενέργειες που δεν θα είναι ευχάριστες για τον δημιουργό του», εάν δεν διαγράψει άμεσα τον ψεύτικο λογαριασμό στο Τwitter.

«Με αφορμή ένα δημοσίευμα σε ελληνικό site για την «απάντηση της Άννας» στην ανάρτηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα που τη συγχαίρει στο Twitter, θέλουμε να ανακοινώσουμε ότι έχει δημιουργηθεί ένα ψεύτικο προφίλ στο Twitter που χρησιμοποιεί το όνομα και τη φωτογραφία της Άννας. Η Άννα δεν έχει κανένα λογαριασμό στο Twitter, επομένως όποια ανάρτηση δείτε εκεί, σίγουρα δεν είναι δική της, αναφέρει.