Στεφανίδη: Η αγωνιστική κόντρα με την Κυριακοπούλου θα δώσει νέα ρεκόρ

Χαρούμενη που κατάφερε να σημειώσει την κορυφαία επίδοση όλων των εποχών στην Ελλάδα, όταν πέταξε στα 4,90 μ.

Χαρούμενη που κατάφερε να σημειώσει την κορυφαία επίδοση όλων των εποχών στην Ελλάδα, όταν πέταξε στα 4,90 μ. στο διεθνές μίτινγκ της Νέας Υόρκης, εμφανίστηκε η Κατερίνα Στεφανίδη. 

Η 26χρονη πρωταθλήτρια τόνισε ότι μία επιτυχία σαν αυτή της δίνει κίνητρο για ακόμη μεγαλύτερα άλματα στο μέλλον, κάτι που φιλοδοξεί να γίνει στο Παγκόσμιο Κλειστού Στίβου του Πόρτλαντ, ενώ είναι χαρούμενη που υπάρχει συναγωνισμός με την Νικόλ Κυριακοπούλου. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε η Κατερίνα Στεφανίδη στα «Νέα» 

Για την επιτυχία της πριν από μερικές ημέρες: «Είμαι έτοιμη για ακόμα πιο ψηλά, κάτι που περιμένουμε με τον προπονητή μου, όπως πραγματικά πιστεύαμε και σε ένα τέτοιο άλμα που βγήκε στη Νέα Υόρκη. Είναι μια σπουδαία μέρα για μένα και η χαρά μου είναι απερίγραπτη» 

Για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Πόρτλαντ: «Πραγματικά για μένα είναι πολύ θετικό ότι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα είναι στην Αμερική. Πρώτα από όλα νιώθω σχεδόν σαν να είμαι στην έδρα μου και το πιο σημαντικό είναι ότι δε θα χρειαστεί να κάνω μεγάλο ταξίδι». 

Για τον συναγωνισμό που έχει με τη Νικόλ Κυριακοπούλου: «Μου αρέσει αυτός ο συναγωνισμός που έχουμε με τη Νικόλ, με την οποία έχω και καλή σχέση. Γενικά βοηθάει νομίζω και τις δύο αυτά προς τα μπρος – πίσω ρεκόρ που κάνουμε πότε η μία και πότε η άλλη. Αυτή η αγωνιστική κόντρα μας έκανε να φτάσουμε σε τόσο άλματα. Πιστεύω δε ότι αυτός ο συναγωνισμός θα μας οδηγήσει σε ακόμη μεγαλύτερα ρεκόρ».