Εργαζόμενοι γίνονται πρωταθλητές για τρεις ημέρες!

Για τρίτη συνεχή χρονιά, ο Ελληνικός Οργανισμός Εργασιακής Άθλησης & Υγείας παρουσιάζει την μεγαλύτερη ετήσια συνάντηση εταιρικού αθλητισμού στη χώρα μας, τους Εθνικούς Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού.

Από 3 μέχρι 5 Οκτωβρίου 2014, στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας, αθλητές και εταιρικές ομάδες από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα λάβουν μέρος στην υψηλών προδιαγραφών αθλητική διοργάνωση, που έχει πλέον καθιερωθεί ως θεσμός για τους λάτρεις του αθλητισμού και της κινητοποίησης τους προς ενέργειες ευεξίας και υγείας.

Στην εκδήλωση, οι εργαζόμενοι αθλητές θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους  στον αθλητικό στίβο και να εξασκήσουν το αγαπημένο τους αγώνισμα, επιλέγοντας ανάμεσα στα ομαδικά αθλήματα: ποδόσφαιρο 5Χ5, μπάσκετ 5vs5, μπάσκετ 3on3, beach volley 3vs3 και τα ατομικά: τένις, πινγκ πονγκ, τρέξιμο καθώς και στο μπόουλινγκ.

Οι Εθνικοί Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού 2014 θα υλοποιηθούν σε συνέχεια των επιτυχημένων διοργανώσεων των δύο τελευταίων ετών, στις οποίες συμμετείχαν περισσότεροι από 1.000 αθλητές συνολικά από όλο τον κόσμο, με περισσότερους από 400 αγώνες σε ομαδικά και ατομικά αθλήματα.

Η πραγματοποίηση της διοργάνωσης για τρίτη συνεχή χρονιά αποδεικνύει την πίστη και δέσμευση στην ιδέα του εργασιακού αθλητισμού τόσο για τον Οργανισμό όσο και για τις εταιρίες και τους αθλητές τους, συμβάλλοντας παράλληλα στην ενδυνάμωση του ηθικού των εργαζομένων σε σχέση με το εργασιακό τους περιβάλλον και στην βελτίωση του εργασιακού κλίματος.

Οι Εθνικοί Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού διοργανώνονται από τον Ελληνικό Οργανισμό Εργασιακής Άθλησης & Υγείας (HOCSH) στο πλαίσιο μιας ευρύτερης προσπάθειας με σκοπό την δραστηριοποίηση των εργαζομένων στο αγαπημένο τους άθλημα και την δημιουργία συνθηκών για διασύνδεση μεταξύ εργαζομένων και επιχειρήσεων.