Δεύτερος ο Φιλιππίδης στο Βερολίνο

Την δεύτερη θέση, βελτιώνοντας την καλύτερη φετινή του επίδοση, πήρε ο Κώστας Φιλιππίδης στο διεθνές μίτινγκ της ΙΑΑΦ που έγινε σήμερα στο Βερολίνο. 

Ο πρωταθλητής μας πέρασε με την δεύτερη προσπάθεια το 5.70 άλμα που του χάρισε τόσο την δεύτερη θέση, βελτίωσε την καλύτερη φετινή του επίδοση και τον ανέβασε στην 11η θέση των καλύτερων επικοντιστών στον κόσμο το 2014.

Η πρώτη θέση κρίθηκε στα 5.80 ύψος στο οποίο ο Φιλιππίδης είχε τρία άκυρα άλματα όπως και ο Πολωνός Σομπέρα που πέτυχε ατομικό ρεκόρ ενώ ο συμπατριώτης του Πάβελ Βοζερκόσφκι πέρασε με την πρώτη βελτιώνοντας το φετινό του ρεκόρ ενώ στη συνέχεια προσπάθησε να ισοφαρίσει την κορυφαία επίδοση φέτος στον κόσμο στα 5.92 αλλά απέτυχε.

Ο Κώστας Φιλιππίδης πέρασε με την πρώτη τα 5.40, 5.50, 5.60, με την δεύτερη προσπάθεια τα 5.70 και απέτυχε στα 5.80 αλλά δεν κατάφερα όμως να επαναλάβει την περσινή του νίκη με που είχε σημειώσει με την ίδια επίδοση.

Την προσεχή Παρασκευή (5/9) ο Έλληνας πρωταθλητής αγωνίζεται στον τελικό του επί κοντώ στο Diamond League των Βρυξελλών.

Πηγή: www.sport-fm.gr