Συναρπαστικές κούρσες και τζακ ποτ ρεκόρ αύριο στο Μαρκόπουλο

Μοιράζει αύριο περισσότερα από 70.000 ευρώ

Θέαμα υψηλού επιπέδου, ισχυρές δόσεις αδρεναλίνης στους λάτρεις του αγωνίσματος και μεγάλα κέρδη στους παίκτες του στοιχήματος υπόσχεται η δεύτερη ιπποδρομιακή συνάντηση της χρονιάς, που διοργανώνεται αύριο Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017, στο Μαρκόπουλο Αττικής, από την Ιπποδρομίες ΑΕ του ΟΠΑΠ.

Για μία ακόμα φορά οι κούρσες παρουσιάζουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, με αρκετά άλογα να πλασάρονται ως φαβορί, ενώ η παρουσία νέων ίππων δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για δυνατές εκπλήξεις και ακόμα περισσότερα κέρδη στους παίκτες.

Σημείο αναφοράς το μεγάλο τζακ ποτ στο ΣΚΟΡ 6 (πρόβλεψη του νικητή σε 6 ιπποδρομίες). Από την προηγούμενη συγκέντρωση έχει μεταφερθεί το ποσό των 45.500 ευρώ και έτσι αύριο περισσότερα από 70.000 ευρώ αναμένεται να μοιραστούν στους νικητές του ΣΚΟΡ 6.

Η ιπποδρομιακή συγκέντρωση ξεκινάει στις 13:30. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση και πρόσβαση του κοινού στις εγκαταστάσεις του Μαρκόπουλου, διατίθεται δωρεάν μετακίνηση από το σταθμό μετρό στο Κορωπί (έξοδος προς Κορωπί) προς τον Ιππόδρομο κάθε 45 λεπτά από τις 12:00. Επίσης, το ιπποδρομιακό στοίχημα διατίθεται σε 1.000 επιλεγμένα πρακτορεία ΟΠΑΠ.

Δείτε τα highlights της προηγούμενης εβδομάδας: