Έβαλε μπουγάδα για τον… τζούνιορ η σύζυγος του Μίκαελ Σουμάχερ

Η φόρμα του Σουμάχερ jr

Πρεμιέρα για την οικογένεια Σουμάχερ στην πίστα του Λάουζιτσρινγκ στη Γερμανία το περασμένο Σάββατο. Εκεί εμφανίστηκε για πρώτη φορά η Κορίνα Σουμάχερ, για να παρακολουθήσει από κοντά έναν αγώνα του γιου της Μικ για το Πρωτάθλημα της Formula 4. Η 47χρονη σύζυγος του Μίκαελ Σουμάχερ ήταν ευδιάθετη και απλά ντυμένη με τζινάκι και ένα μπορντό πουλόβερ, ενώ τα μάτια της έλαμπαν από υπερηφάνεια, όταν ανέβηκε ο 17χρονος Μικ στην υψηλότερη θέση του βάθρου. Η κυρία Σουμάχερ ήταν εμφανώς συγκινημένη, τραβούσε συνεχώς φωτογραφίες και εκείνες τις στιγμές θα περνούσαν σίγουρα από το μυαλό της ανάλογες σκηνές θριάμβου με τον σύζυγό της μετά από Γκραν Πρι της Formula 1.

Ο φωτογραφικός φακός τη συνέλαβε κάποια στιγμή να πλένει χαμογελαστή την αγωνιστική φόρμα του κανακάρη της στην ανάπαυλα μεταξύ των δύο αγώνων στο Λάουζιτσρινγκ. Ελυσε μάλιστα τις απορίες των δημοσιογράφων, γιατί είχε πάρει μαζί του ο Μικ μόνον μία φόρμα και όχι τουλάχιστον δύο για το Σαββατοκύριακο του αγώνα, όπως κάνουν κανονικά οι άλλοι οδηγοί.

Έτσι αποκαλύφθηκε, ότι η φόρμα έχει γίνει ειδική παραγγελία και ράβεται ακριβώς στα μέτρα του Σουμάχερ τζούνιορ. Ωστόσο, ο ράφτης που ανέλαβε αυτή τη δουλειά, δεν είχε προλάβει να τελειώσει τη δεύτερη φόρμα, οπότε έπρεπε να βολευτεί ο Μικ μόνον με μία το προηγούμενο Σαββατοκύριακο. Κάπου εκεί μπήκε στο παιχνίδι η μαμά Σουμάχερ, που καθάρισε τη μπουγάδα, ώστε να τρέξει ο γιος της με φρέσκα ρούχα στον αγώνα. Ο νεαρός αποζημίωσε πάντως τη μητέρα του νικώντας και στους δύο αγώνες του Σαββάτου, οπότε βρίσκεται πλέον στη δεύτερη θέση του Γερμανικού Πρωταθλήματος της Formula 4 με μόνον τρεις βαθμούς διαφορά από τον πρωτοπόρο.

Πηγή: gazzetta.gr